Pars Gearbox

گیربکس صنعتی

بزرگترین تولید کننده انواع گیربکس صنعتی سبک و سنگین در ایران

نمایشگاه بین المللی صنعت

پارس گیربکس شرکت کننده در نمایشگاه صنعت 1401 و 1402
Click Here

مقدمه

گیربکس های صنعتی از دسته گیربکس هایی هستند که زندگی بشر به تولید و استفاده از آن ها گره خورده است . امروزه بیشتر صنایع به این تکنولوژی حیاتی نیازمند هستند . بنابراین صنعتگران همواره به دنبال دست یافتن به گیربکس هایی با کیفیت بالا و همچنین قیمت مناسب بوده و هستند . 

همچنین دانستن این دانش و تکنولوژی باعث قرار گرفتن در مسیر استفاده ی بهینه از این گیربکس ها می شود . اطلاعات و مشخصات فنی و شرایط نگه داری آن ها برای مصرف کننده و خریداران الزامی بوده و باعث عمر بیشتر گیربکس می شود . 

در این صفحه تمامی مقالات و مطالب مربوط به گیربکس های صنعتی آمده که تمام سوالات و ابهامات شما را پاسخگو می باشد . همچنین تمامی گیربکس های صنعتی که در قسمت فروشگاهی سایت به فروش می رسند با اطلاعات دقیق و جزعی و قیمت بروز آن ها آمده است . 

کارخانه پارس گیربکس خریدی مطمئن و با کیفیت را با بهترین قیمت روز دنیا برای شما صنعتگران عزیز فراهم نموده .

فهرست مطالب

گیربکس صنعتی چیست؟

تعریف گیربکس صنعتی : سیستم بسته‌ای که انرژی مکانیکی را به دستگاه خروجی منتقل می‌کند ، گیربکس صنعتی نامیده می‌شود.
گیربکس در صنعت به عنوان مکانیزمی تعریف می‌شود که در درایوهای ماشین‌های مختلف گنجانده شده است ؛ و برای کاهش سرعت زاویه‌ای محور محرک و افزایش گشتاور عمل می‌کند. تنوع کاربرد گیربکس‌ها منجر به ظهور تعداد زیادی از انواع آن شده است. بسته به دامنه کاربرد گیربکس‌ها و ویژگی‌های طراحی ، آنها متمایز می‌شوند.
اما در هر گیربکس مشخصه‌های اصلی عبارتند از ضریب کارایی (بازده) ، نسبت دنده، قدرت ،سرعت زاویه‌ای شفت‌ها و تعداد دنده‌ها
ما توسعه، طراحی، ساخت و نصب گیربکس‌های سفارشی برای تمام شاخه‌های صنعتی را انجام می‌دهیم.

گیربکس صنعتی چیست؟

کامل ترین مقاله روز دنیا

گیربکس صنعتی کاهنده

گیربکس های کاهنده : گیربکس های صنعتی به دو دسته ی کاهنده و افزاینده تقسیم می شوند که در این بخش به نوع کاهنده آن می پردازیم.
همانطور که می دانیم موتور وظیفه ی تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی جنبشی را دارد . افزایش انرژی جنبشی خروجی از موتور با توجه به رابطه ی k=½mv² سبب افزایش تندی می شود . اما در صنایع گوناگون قدرت اهمیت بیشتری نسبت به تندی دارد . لذا صنعتگران با استفاده از گیربکس های کاهنده تندی بالا را به قدرت بالا تبدیل می نمایند . 
گیربکس کاهنده با چرخدنده و شفت ورودی با قطر کم دور موتور بالا را به چرخنده های مجاور انتقال داده و طی یک فرآیند فزیک نیوتونی ، این دور به صورت پله ای کاهش یافته و با افزایش قطر چرخدنده ها ،  قدرت زیادی در شفت خروجی حاصل می شود . این قدرت ، توان خروجی نامیده می شود .  
به همین ترتیب دامنه نسبت و توان ورودی و خروجی و غیره برای گیربکس های صنعتی تعیین می گردد .

مزایا

  • گشتاور بالا 
  • دامنه نسبت وسیع
  • لرزش و نویز کم 
  • اندازه جمع و جور
  •  انتخابی مقرون به صرفه
  •  قابلیت نصب در همه حالت‌ها
  •  ایجاد دقت و انعطاف پذیری بالا در زوایای انتقال نیرو 
  •  کمترین اتلاف انرژی
  •  راندمان بالا

گیربکس صنعتی کاهنده

کامل ترین مقاله روز دنیا

گیربکس صنعتی شافت موازی

گیربکس صنعتی شافت موازی : گیربکس هایی که تمام شافت های آن با زاویه 180 درجه و موازی بسته شده باشند ، گیربکس شافت موازی نامیده می شوند.
گیربکس bevel شامل ۳ یا ۴ شفت موازی هست که از ۲ تا ۶ عدد چرخ دنده تشکیل گردیده.هرجا نیاز به اسب بخار خروجی بالا و گشتاور زیاد باشد از این نوع گیربکس‌ها استفاده می‌شود.ما انواع گیربکس speed gears را متناسب با نیاز شما صنعتکاران عزیز تولید می‌نماییم.
تولید این محصول به گونه‌ای است که چرخ دنده‌های اصلی از فولاد سمانته نیکلدار فرج شده و سپس با ماشین آلات CNC تراشکاری و Hobb و milling می‌شوند.

گیربکس صنعتی شافت موازی

کامل ترین مقاله روز دنیا

مشخصات اصلی گیربکس ها

روش محاسبه نسبت گیربکس : 
تعداد دنده‌های چرخ به تعداد دندانه‌های شفت دنده در هر ستیج را نسبت یا (i) می‌گویند.
 
دامنه نسبت گیربکس‌های صنعتی معمولاً بین 20_5 =i می‌باشد.
 
کارایی (ضریب کارایی):
 مشخصه کارایی یک سیستم (گیربکس) در رابطه با تبدیل یا انتقال انرژی با نسبت انرژی مصرف شده مفید به کل انرژی مصرف شده تعیین می‌شود.
 
قابلیت کارایی:
 اطمینان از عملکرد گیربکس یکی از ویژگی‌های مهم دستگاه در زمان معین می‌باشد. در طول زمان مقادیر شاخص‌های عملیاتی تعیین شده برای کار گیربکس و تعمیر و نگهداری از شاخص‌های اصلی انتخاب ماشین است.
این ویژگی برای ماشین‌ها و مکانیزم‌هایی که بخشی از سیستم‌های پیچیده هستند بسیار مهم است .جایی که حتی توقف موقت ماشین می‌تواند باعث اختلال در عملکرد خط تولید خودکار شود.
 
دوام (استحکام) :
 توانایی یک گیربکس برای عملیاتی ماندن تا زمانی که یک حالت محدود رخ دهد می‌باشد. ضعف یک محصول با عدم امکان عملکرد بیشتر آن و کاهش کارایی یا ایمنی مشخص می شود . شاخص اصلی دوام قطعات ، واحدهای مونتاژ ، نوع متریال و مجموعه منبع فنی است.
زمان کارکرد یک قطعه از شروع کار یا از سرگیری آن پس از تعمیر تا شروع حالت حد تعیین شده در استانداردها یا شرایط فنی برای تولید محصول محاسبه می‌گردد.
برای گیربکس صنعتی عمر مفید 15000 تا 20000 ساعت است.
 
استحکام :
 یکی از معیارهای اصلی عملکرد گیربکس است، که توسط تنش‌های چرخ دنده‌ای و تماس تعیین می‌شود.
 
سرعت ورودی : حداکثر سرعت ممکن برای شفت ورودی 1400 دور بر دقیقه می‌باشد.
 
دمای محیط : 
محدوده دمای محیط برای کار کردن گیربکس‌ها بسته به نوع گیربکس بین 15c تا 40c است . 55=IP 
 
خنک کننده ها : 
برای کارکرد گیربکس بالاتر دمای 40c از پمپ خنک کننده و رادیات استفاده می‌شود.
 
موقعیت نصب :
 گیربکس‌ها را می‌توان تقریباً در هر موقعیتی نصب کرد البته نوع نصب گیربکس در میزان واسکازین و نیز دوام گیربکس تاثیر خیلی زیادی دارد .

جدول مشخصات فنی گیربکس های روسی

کامل ترین مقاله روز دنیا

مشخصات تکمیلی گیربکس های اکسترودر

کامل ترین مقاله روز دنیا

انتخاب گیربکس مورد نیاز

چگونه گیربکس مورد نظر را انتخاب کنیم؟  در این بخش و بخش بعدی به یکی از مهمترین موضوعات و مسائل مهم صنعت می پردازیم که همان انتخاب گیربکس است.
برای بهترین انتخاب پیشنهاد ما به شما خواندن این بخش و ادامه ی مطالب در صفحه مربوطه می باشد . اگر گیربکس مربوط به صنعت خود را به طور کلی نمی دانید به بخش بعدی مراجعه کنید که به گیربکس های مناسب با هر کدام از صنایع پرداخته ایم.در کارخانه‌های صنایع سبک و سنگین برای کارکرد عادی ماشین آلات و مکانیزم‌ها از انواع گیربکس‌های تولید داخل و خارج استفاده می‌شود . که از نظر نوع انتقال قدرت ، دنده ابعاد ، مشخصات فنی ، نسبت ، نوع نصب متفاوت است .
در حین کارکرد ماشین آلات و تجهیزات ممکن است لازم باشد گیربکس صنعتی که قبلاً نصب شده است ، مهندسی معکوس یا تعویض گردد. بنابراین لازم است به سرعت روند کار متوقف شود و در نتیجه خرابی گیربکس بازیابی شود و جایگزین ارزانتری برای واحد موجود استفاده شود زیرا گیربکس های وارداتی دارای قیمت بالا و موجودی کم می‌باشند. و یا ممکن است امکان تامین گیربکس برخی از برندهای خارجی ممکن نباشد . در این صورت مجموعه پارس گیربکس می‌تواند به سرعت محصولی با ویژگی‌های فوق جایگزین (بومی سازی) کند .

انتخاب گیربکس صنعتی

کامل ترین مقاله روز دنیا

گیربکس مخصوص صنایع مختلف

کاربرد گیربکس های صنعتی در صنایع مختلف:  در ادامه ی بخش قبل باید برای انتخاب بهترین گیربکس متناسب با نیاز ، آشنایی با گیربکس های مخصوص هر صنعت بسیار سودمند و ضروری می باشد.
گیربکس های صنعتی در صنایع گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرند . استفاده از گیربکس در صنعت به صورت فرایندی در حال افزایش است. سیر تکاملی تولید و طراحی گیربکس از روش‌های سنتی به تکنیک‌های مدرن توسط ماشین آلات CNC به سرعت در حال انجام است. 
این موضوع بسیار وسیع و گسترده بوده لذا خواندن ادامه ی مطالب در لینک ذیل توصیه می گردد .

کاربرد گیربکس صنعتی

کامل ترین مقاله روز دنیا

انواع گیربکس صنعتی

انواع گیربکس های صنعتی چه هستند؟ یکی از فاکتور های مهم برای انتخاب گیربکس مورد نظرداشتن اطلاعات لازم و کافی درباره انواع گیربکس ها و مشخصات فنی آن هاست .
گیربکس ها را بسته به نوع چرخدنده های داخلی آن ها به سه قسمت تقسیم میکنند. 
  • گیربکس های تک مرحله ای (شافت موازی)
  • گیربکس های دو مرحله ای (سه محور)
  • گیربکس های چند مرحله ای (چهار محور و …)
دسته بندی انواع گیربکس
  • گیربکس های طرح روس
  • گیربکس های قورباغه ای
  • گیربکس های کتابی
  • گیربکس های چهارمحور
  • گیربکس شتری
  • گیربکس های طرح فلندر و ایمک
  • گیربکس های bevel helical
  • گیربکس های extruder
  • گیربکس های (تویین شفت) twin shaft
  • گیربکس های خاص (سفارشی)

انواع گیربکس صنعتی

کامل ترین مقاله روز دنیا

تعمیر و نگهداری گیربکس

بازرسی گیربکس : می‌توانید برای بررسی فناوری گیربکس صنعتی خود به پارس گیربکس اعتماد کنید . تا مطمئن شوید گیربکس‌های شما بهترین عملکرد را دارند. متخصصان ما به شما در توسعه استراتژی تعمیر و نگهداری می‌کنند و در مورد نحوه بهینه سازی تعمیر و نگهداری به شما مشاوره می‌دهند.
یک عامل موفقیت کلیدی برای به حداکثر رساندن راندمان عملیاتی قابلیت اطمینان و به کارگیری گیربکس‌ها و سایر اجزایی انتقال نیرو است.
پس از اتمام بازرسی و معاینه گیربکس گزارشی تهیه می‌شود و با مشتری نهایی و بررسی می‌شود.
گزارش‌های بازرسی امل یافته‌های دقیق در مورد خرابی علت ریشه‌ای چرخ دنده ، بلبرینگ ، آب بندی، توسعه و شرایط روغن کاری است. متخصصان و مشاوران ما اطلاعات روشنی در مورد وضعیت گیربکس‌ها و تعمیرات پیشنهادی و اولویت‌های آن ارائه می‌دهند. در صورت درخواست راه حل‌های اساسی برای این مشکلات ارائه می‌دهیم.
بسیار مهم است که به منظور افزایش عمر عملیاتی تجهیزات خود بازرسی و تعمیر و نگهداری منظم گیربکس‌های خود را انجام دهید. یکی از صرفه‌جویی‌ترین هزینه‌های بازرسی منظم تعمیر و نگهداری است

تعمیر و نگهداری گیربکس

کامل ترین مقاله روز دنیا

قطعات گیربکس صنعتی

قطعات گیربکس صنعتی : از ویژگی های مهم گیربکس موجود بودن قطعات داخلی و پوسته خارجی می باشد . این قطعات شامل :
  • محفظه ی دنده ی بالا و پایین 
  • درپوش یاتاقان ها 6 عدد
  • پیچ های درپوش فلزی
  • چرخدنده z₁ ورودی
  • چرخدنده z₂ بشقابی
  • چرخدنده z₃ گلویی
  • چرخدنده z₄ اصلی 
  • بلبرینگ ها
  • پیچ گیج
  • پیچ تخلیه

قطعات گیربکس ها با توضیحات

کامل ترین مقاله روز دنیا

محصولات فروشگاه

وبلاگ جامع

انتخاب گیربکس صنعتی
انواع گیربکس صنعتی
parsgearbox

گیربکس قورباغه ای چیست ؟

در این مطلب می خواهیم طبق فهرست زیر به توصیف گیربکس قورباغه ای بپردازیم. فهرست مطالب: گیربکس (جعبه دنده) ماشینی است که برای انتقال توان

Read More »
انواع گیربکس صنعتی
parsgearbox

گیربکس های اکسترودر تک پیچ دو تایی

گیربکس های اکسترودر تک پیچ دو تایی گیربکس های اکسترودر تک پیچ دو تاییما تولیدکنندگان، صادرکنندگان و تامین کنندگان پیشرو گیربکس های اکسترودر تک پیچی

Read More »
انواع گیربکس صنعتی
parsgearbox

گیربکس چهار محور چیست ؟

گیربکس چهار محور چیست؟ گیربکس های چهار محور گیربکس های پرکاربرد که دارای سه استیج می باشند و گشتاور فوق‌العاده زیادی نسبت به گیربکس های

Read More »
گیربکس بول هلیکال
انواع گیربکس صنعتی
parsgearbox

گیربکس بول هلیکال (Bevel Helical)

یکی از پر مخاطب ترین و معروف ترین گیربکس ها ، گیربکس های شافت موازی هستند که به گیربکس بول هلیکال معروف اند. برای آشنایی

Read More »
اجزا/قطعات گیربکس صنعتی
parsgearbox

چرخ دنده های صنعتی

تفاوت بین چرخ دنده های خار، حلزونی، مخروطی و کرمی چیست؟ در اینجا چند نوع اصلی از چرخ دنده های صنعتی و تفاوت آنها با

Read More »
اجزا/قطعات گیربکس صنعتی
parsgearbox

پوسته گیربکس های صنعتی

پوسته گیربکس های صنعتی زیر ساختی است. که قطعات داخلی را در خود حفاظت می کند. و نیروی حاصل از آنها را تحمل می کند . معمولا

Read More »
گیربکس های صنعتی
گیربکس صنعتی
parsgearbox

گیربکس صنعتی چیست؟

گیربکس چیست ؟ گیربکس صنعتی چیست ؟ گیربکس صنعتی یک دستگاه در سیستم انتقال نیرو است که امکان کنترل قدرت را در اختیار شما قرار

Read More »