Pars Gearbox

مشخصات اصلی گیربکس صنعتی

در این مقاله قصد داریم به طور تخصصی مولفه های اصلی مشخصات گیربکس صنعتی را توضیح دهیم.

روش محاسبه نسبت گیربکس صنعتی :

تعداد دنده های چرخ به تعداد دندانه های شفت دنده گیربکس صنعتی در صد را نسبت یا i می گویند.

دامنه نسبت گیربکس های صنعتی معمولا بین 5-120 می باشد

مشخصه کارایی یک سیستم در رابطه با تبدیل یا انتقال انرژی با نسبت انرژی مصرف شده مفید به کل انرژی مصرف شده تعیین می شود .

اطمینان از عملکرد گیربکس یکی از ویژگی‌های مهم دستگاه در زمان معین می‌باشد در طول زمان مقادیر شاخص‌های عملیاتی تعیین شده برای کار گیربکس و تعمیر و نگهداری از شاخص‌های اصلی انتخاب ماشین است.
این ویژگی برای ماشین‌ها و مکانیزم‌هایی که بخشی از سیستم‌های پیچیده هستند بسیار مهم است جایی که حتی توقف موقت ماشین می‌تواند باعث اختلال در عملکرد خط تولید خودکار شود.


توانایی یک گیربکس برای عملیاتی ماندن تا زمانی که یک حالت محدود رخ دهد می‌باشد . ضعف یک محصول با عدم امکان عملکرد بیشتر آن و کاهش کارایی یا ایمنی مشخص می‌شود. شاخص اصلی دوام قطعات واحدهای مونتاژ نوع متریال و مجموعه منبع فنی است.
زمان کارکرد یک قطعه از شروع کار یا از سرگیری آن پس از تعمیر تا شروع حالت حد تعیین شده در استانداردها یا شرایط فنی برای تولید محصول محاسبه می‌گردد.
برای گیربکس صنعتی عمر مفید ۱۵ هزار تا ۲۰ هزار ساعت است.


یکی از معیارهای اصلی عملکرد گیربکس است که توسط تنش‌های چرخ دنده‌ای و تماسی تعیین می‌شود.

گیربکس صنعتی


حداکثر سرعت ممکن برای شفت ورودی ۱۴۰۰ دور بر دقیقه می‌باشد.


محدوده دمای محیط برای کار کردن گیربکس‌ها بسته به نوع گیربکس بین ۱۵ درجه تا ۶۰ درجه سلسیوس است .


برای کارکرد گیربکس بالاتر دمای ۴۰ درجه از پمپ خنک کننده و رادیات استفاده می‌شود.


گیربکس‌ها را می‌توان تقریباً در هر موقعیتی نصب کرده البته نوع نصب گیربکس در میزان واسکازین و نیز دوام گیربکس تاثیر خیلی زیادی دارد.


ما طیف گسترده‌ای از گیربکس‌های صنعتی را ارائه می‌دهیم:

  • گیربکس‌های طرح روسی
  • گیربکس‌های قورباغه‌ای
  • گیربکس های چهار محور
  • گیربکس‌های طرح فلندر و ایمک
  • گیربکس‌های تویین شفت
  • گیربکس‌های بول هلیکال
  • گیربکس‌های کتابی
  • گیربکس های اکسترودر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *